neděle 12. září 2010

Alexandra

Alexandra seděla sama u stolku v univerzitním bufetu, přes sebou měla učebnice, z kterých si vypisovala informace pro závěrečný test z ekologického hospodářství a u toho ukusovala bagetu. Otevřela svoji kabelku, aby z ní vytáhla gumičku na zkrocení svých zlatých vlasů, které ji neustále padaly přes oči. Když opět pozvedla svůj zrak, uviděla před sebou tvář kluka, který s ní chodí na matematickou analýzu, ale nikdy se vzájemně nepředstavili.
„Ahoj, máš tu volno?“ zeptal se s roztomilým úsměvem a trochu nervózním hlasem.
Změřila si jej pohledem, byl vysoký s tmavými vlasy a měl na sobě košili s ryflemi. Jeho tvář byla celkem pohledná, ale hlavní byl ten roztomilý úsměv, na ten určitě balí holky.
„Ne, promiň, tady všude už sedí moje knížky a sešity,“ odpověděla nevšímavě.
„Jsem Dan, viděl jsem tě na přednáškách, možná bych ti mohl pomoci s tou analýzou,“ reagoval hbitě.
„To je éháčko a nemám na tebe čas, odpal.“
Chlapec vypadal, že se jejího nakvašeného tónu lekl a raději se vzdálil z dohledu.
***
Alexa si podepřela svoji hlavu a znuděně si povzdechla, nesnášela přednášky z matematiky, ale musela si je prosedět, do konce semestru a zkoušek už moc času nezbývá.
V hale s ní sedělo ještě asi sto dalších studentů.  Téměř nikoho  neznala jménem, nebyla zrovna společenský typ. V tom si však všimla toho odvážlivce, který ji před dvěma dny otravoval u oběda. Ani on však výkladu nevěnoval moc pozornosti a raději se s kýmsi bavil.
Dan z ničeho nic ucítil jemné šimrání na svém penisu, ale ignoroval jej a pokračoval v rozhovoru. Šimrání však začalo pomalu sílit, až bylo jeho přirození  tvrdé. Poposednul si  na židli a nenápadně si poupravil kalhoty, aby jej to tak netlačilo. Začínal byt nadržený.
Alexandra jej zezadu neustále sledovala a bavila se jeho poposedáváním. Dokonce už přerušil i rozhovor s jeho přitelem a jenom slepě zíral na profesora, jak se snažil přijít na to, co jej mohlo tak najednou vzrušit. Rozhodla se mu matematiku ještě více zpříjemnit a všimla si jak zareagoval pevným uchopením své židle, až mu začaly bělat klouby.
Dan už to nemohl vydržet a zvednul se ze židle, držel před sebou nenápadně svoji mikinu, aby zakryl velkou bouli i zvětšující se vlhkou skvrnu mezi nohama. Rychle se vydal ven z místnosti a směrem k záchodu. Po pár krocích se dráždění, které cítil najednou zdvojnásobilo, zalapal po dechu a téměř se mu podlomila kolena. Ale věděl, že musí rychle pokračovat dál, aby se mohl zavřít na záchodě a konečně svoji rukou uvolnit nahromaděné napětí.
Alexa zavřela svoje oči a sledovala jej dál svým vnitřním zrakem i po té, co opustil místnost. Jakmile se za ním zavřeli dveře, dal se do běhu a dveřmi toalet přímo proletěl, aby se tam mohl zavřít. Rychle sundal svoje kalhoty a vystrčil svoji zrudlou chloubu. Alexandra musela uznat, že ho měl celkem velkého a pěkného.
Dan se konečně rukou dotknul svého nadrženého přirození a v tom všechna stimulace ustala. Začal si jej sám rychle honit, ale nehledě na to, jak moc se snažil, jeho penis začal postupně vadnout, až se v jeho ruce proměnil opět ve zcvrklého červíka vlhkého od své štávy. Daniel byl zmatený, jak bylo tohle možné. Pořád se cítil neuvěřitelně nadržený, ale jeho čurák byl absolutně necitlivý a gumový.
Neochotně natáhl svoji ruku po toaletním papíru, bylo na čase se očistit a vydat se domů pro čisté prádlo a kalhoty.
***
Večer v televizi zase nic nebylo, jenom nějaká trapná americká komedie a ještě trapnější zábavná show. Alexandra se protáhla ve svém pohodlném křesle. Ani číst se jí nechtělo. Jedním gestem ruky zhasla televizi a druhým rozsvítila aromatické svíce, které měla v místnosti.
Znuděně si povzdechla a vzpomněla si na chudáka Daniela a pousmála se. Kdyby jenom věděl, že za jeho potíže může ona. Zařídila mu, aby byl mezi nohama minimálně ještě týden necitlivý. Alexa, ale musela uznat, že se jí ten mladík začal líbit. Pro ni to samozřejmě mladík byl, protože jí bylo už 476 let, přestože nyní se jako studentka vydávala za 21 letou a vypadala tak na sednáctiletou.
Alexandra si ladným pohybem zápěstí k sobě přitáhla modrou deku, kterou se zakryla. Pak už jen zavřela svoje oči a za moment už viděla Dana na jeho posteli, jak se učí z nějaké knihy.
Dan očima procházel řádky, ale brzy již přestával vnímat, co vlastně čte. Podíval se na hodinky a bylo teprve půl deváte večer, ale on už jen ztěží udržel otevřené oči.
Snažil se udržet vzhůru a pokračovat ve studiu na zítřejší test, učit se na poslední chvíli se mu už pravidelně nevyplácelo. Během chvíle usnul.
Ve svém snu se mu zjevila ta pěkná blondýnka, co s ní chodí na analýzu, pokukoval po ní celý semestr a ona jej nakonec pošle pryč. Vždy jej přitahovaly tady ty typy přísně vyhlížejících krásek. A nyní ji ve snovém světě viděl jak k němu přistupuje a rozepíná mu s úsměvem jeho kalhoty, aby z nich vytáhla jeho tyčící se klacek.
Začala jej jemně masírovat rukou a špičkou jazyka dráždit jeho žalud. Pomalu jej vzrušovala, až začal jemně svými boky pohybovat proti přírazům její ruky. Užíval si své snění a dával to krásce najevo uznalým sténáním. Ta začala hbitě zrychlovat, až mu rychle honila a sála ptáka.
Cítil, jak se nezadržitelně blíží k orgasmu a přirážel proti její ruce a ústům. Slyšel i její nádherné sténání, kterým mu dávala najevo, jak moc se jí líbí hrát si s jeho čurákem.
Uchopil její hlavu, aby ji mohl přidržet, až jí začne stříkat do úst. Její sání i pohyby jazykem byly to nejlepší, co kdy zažil. Honila mu ptákat lépe, než by to zvládnul on sám.
Už bude. Je tak nádherná a její sténání vibruje jeho tělem.
Dívá se dolů na ní, na její ústa, která jej obemykají i do jejího výstřihu. Má tak pěkná prsa, tlačící se proti její blůzce, jakoby z ní chtěly vyskočit.
Zaklonil hlavu, když zavětřil přicházející orgasmus.
V tom však přestala, dala mu štiplavou facku přes žalud a on se probudil. Byl opět na své posteli s neudržitelným škubání mezi nohama. Rychle jej osvobodil, aby se sám vyhonil, ale opět v ruce držel jen uvadající necitlivou gumu.
Zavalila jej vlna zklamání a vsteku způsobená neukojitelným chtíčem, který v něm hořel jasným plamenem.
***
Daniel byl příští den ve škole celý rozmrzelý, ještěže už je pátek. Ráno opět zkusil masturbovat, ale ani se mu nepodařilo, aby se mu postavil. Dokonce ani sledování porna nepomohlo. Dokázalo jej vzrušit a ještě umocnit jeho chtíč, ale jeho gumový penis se ani nepohnul a zůstával jen nečině odpočívat.  Možná je jen po ránu ještě moc unavený.
V bufetu opět na obědě uvidil, jak u svého stolu sedí jeho snová dívka. Dokonce se mu zdálo, že si jej tentokrát všimla, když se jeho směrem na moment podívala. Dnes se nic neučila, jenom sama seděla u prázdného stolu.
Cítil, že jej znovu odmítne a ani nemá smysl se opět pokoušet o kontakt, ale nemohl si pomoci, před očima se mu pořád přehrával včerejší sen. Nakonec se opět vydal směrem k ní.
„Ahoj,“  řekl nesměle.
Kráska pozvedla své tmavě modré oči a podívala se na něj. Její pohled nebyl nepřátelský.
„Já jsem Daniel, možná si mě pamatuješ ze včerejška nebo z analýzy.“
„Ahoj, já jsem Alex,“ odpověděla konečně a podala mu ruku.
Dan se usmál a sedl si vedle ní.
„Asi tě ale nepotěším, s analýzou pomoc nepotřebuji,“ dodala a usmála se na něj.
„To nevadí, já bych ti stejně moc asi neporadil,“ zasmál se, ale ztuhnul, když opět ucítil šimrání mezi svýma nohama a jak mu tuhne jeho přirození.
„Děje se něco?“ zeptala se Alexandra nevinně a starostlivě se na něj podívala, „celý si ztuhnul.“
„Jsem vpořádku, jenom se poslední dobou nějak necítím ve své kůži.“
Před jeho očima se opět začal odehrávat sen z včerejší noci, ukázalo se, že si jej pamatuje velice živě. Šimrání mezi nohama se tentokrát zastavilo pouze na úrovni, aby jej udrželo tvrdého.
„Dobře, potřeboval si tedy něco?“ zeptala se Alexa a zakousla se do své bagety.
„Chtěl jsem se zeptat jestli bys se mnou nešla ven přes víkend,“ pokusil se Dan o úsměv, ale bylo na něm vidět, že se na něj musí velice soustředit, protože šimrání začalo posilovat.
„Můžeme se setkat před fakultou v neděli o půl šesté, bydlím kousek od tud. Pokud nemáš žádný plán, zítra hrají Rozmarné růže, chtěla jsem na to jít do kina,“ odpověděla klidně s úsměvem.
Dan se na ni usmál zpátky, šlo mu to lépe, když šimrání opět trochu polevilo.
Chvíli se bavili o matematice a snažil se, aby se nedíval moc na její prsa, která se jí rýsovala ukryta za bílou košilí přes kterou mohl vidět i jemné tvary krajky její taktéž bíle podprsenky.
Během celého rozhovoru byla v jeho ryflích ukryta velká citlivá boule, která zmizela, až když odešla.
***
Poslední dvě noci se Danovi zdály velice živé sny o Alexe, dokonce v neděli ještě po obědě asi na hodinku usnul jen, aby se mu zdál další.
Zažil různé variace, kde jej opět dráždila jeho kráska ústy nebo rucemi nebo si jej on sám před jejíma očima na její rozkaz honil. Jednou byl dokonce svázaný na posteli a Alexa jej dráždila nekolik hodin dokud ji nezačal škemrat, aby jej konečně udělala. On byl vždy ve všech snech kompletně nahý a ona běžně oblečená a nikdy se mu nepodařilo se udělat, vždy když přicházel vytoužený orgasmus, tak se probudil do reálného světa, kde na něj čekal jeho zmučený vydrážděný ale gumový a necitlivý penis.
I přes nepříznivou předpověď, podle které mělo v Praze dnes celý den pršet, bylo krásné a velice teplé počasí. Stoupnul si do stínu a čekal, až se jeho dívka vynoří. Jeho mysl jakoby automaticky začala z dlouhé chvíle přehrávat všechny sny, které jej poslední dny mučily, ale jeho chlouba opět nereagovala, viděl jej tvrdý pouze, když se probudil ze snu.
Znenadání se probral ze svých představ a jeho penis sebou něžně zaškubal jakoby na pozdrav Alexe, která k němu přicházela. Měla na sobě až překvapivě vyzívavé šaty, to by do ní řekl, přesto působily velice vkusně a elegantně.
Usmála se na něj a on se okamžitě cítil v její moci. V moci jejího úsměvu a modrých očí.