úterý 20. července 2010

Návšteva


Podíváš se na mě, jak stojím v otevřených dveřích. Mám na sobě své ryfle, košili a koženou bundu. Pozveš mě dál a já tě následuji s boty v ruce. Nenápadně se dívám na tvůj zadeček, když vkročím do obývacího pokoje. Máš na sobě volné kalhoty a tryčko, které jen mírně skrývají obliny tvého těla.

„Posaď sa u mňa,“ řekneš a já se uvelebím na tvůj pokyn v křesle naproti pohovce.

„Dáš si kávu alebo niečo?“

„Jenom vodu, děkuji,“ odpovím a sleduji tě, jak usedáš vedle mě.

Od chvíle, kdy jsem vstoupil do tvého bytu cítím vzrušení, které se rychle začne projevovat rostoucí boulí v mých kalhotech. Dala sis záležet, abys mě poslední týden extra vydráždila po té, co jsi mě nenechala se udělat již více než měsíc. Udržuješ mě tím neustále nadrženého  a mého ptáka citlivého tak, že jakákoli stimulace se vždy snadno rychle změní v mučení slastí bez vyvrcholení.

Vidím tvé oči, které na moment sjedou dolů do mého klína, ale nijak nereaguješ a zeptáš se mě: „Tak čo si si pre mňa dnes pripravil?“

Chvíli mi trvá, než mi docvakne, že tě dnes mám vlastně připravovat na tvoji vysokou školu. Rychle ze sebe vydrmolím něco o základech matematiky.

Chvíli mě posloucháš a zatím si hraješ se svými vlasy, mé oči jsou hypnotizované pohyby tvých prstů i pohyby tvé hrudi, která se nadzvedává s každým tvým nádechem. Pozoruji, jak se pod tvým tryčkem rýsují obrysy vzrušujících krajek.

 „Si v poriadku, kocúrik, vyzeráš, ako by si ani nebol vo svojej koži, “ řekneš s úsměvem a pobaveně sleduješ jak poposedávám ve svém křesle naproti tobě.

Když neodpovídám, jen se ještě více usměješ a zeptáš se: „Urobil si, ako som hovorila?“

„Ano,“ polknu a znovu si vybavím dnešní ráno. Hned po probuzení jsem musel hodinu masturbovat, dráždit svého ptáka, aniž bych se mohl udělat. Vybavuji si, jak byl tvrdý v mé ruce, která byla během chvíle vlhká od mé šťávy. Následně jsem aplikoval vzrušivý gel a nachystal se na cestu vlakem, kterou jsem měl absolvovat bez spodního prádla. Ve vlaku jsem si našel prázdné kupé a podle pokynů jsem se sluchátky na uších sledoval porno, dokud se můj notebook nevybil. Můj penis vydrážděný a potřený iritujícím gelem mě přiváděl k šílenství celou dobu, když jsem sledoval a poslouchal orgasmy těch nadržených krasavic na mé obrazovce.
Znovu poposednu na svém místě, můj penis je v mých kalhotech opět tvrdý a cítím jak se tře o mé stehno a látku ryflí, které jej vězní.

„Tak si otvor nohavice, nech sa môžem pozrieť,“ řekneš a pohodlně se opřeš. Nepotřebuješ víc než jen vydat rozkaz a užít si tu show.

Pomalu otevřu své kalhoty a ze svého vězení vyskočí můj tvrdý penis. Zálibně si prohlížíš jeho tmavou barvu i naběhlé žíly. Všimneš si, že na špičce už se leskne nemalá dávka mé šťávičky. Citím, jak je pořád neuvěřitelně citlivý.

„Začni si ho predo mnou dráždiť,“ rozkážeš.

Obemknu svůj tyčící se úd prsty a začnu si jej pomalu honit. Citím velké vzrušení, když vidím, jak mě pozoruješ ze svého místa.

Začnu zrychlovat a tiše sténat.

„Pokračuj, zlato, hovoril si niečo o variáciách a permutácií,“ usměješ se na mě nevinně.

Já se pokusím soustředit opět na výklad o kombinatorice a zpomalit své pohyby, ale je neuvěřitelně složité se soustředit.

Můj žalud opět vydává spoustu šťávy, která stéká z žaludu dolů. Netrvá mi dlouho přiblížit se k vytouženému orgasmu.

„Hon si ho rýchlejšie, ako rýchlo len môžeš.“

Obemknu svoji pěst kolem mého žaludu a začnu si ho nemilosrdně na tvůj rozkaz dráždit. Neudržím hlasité zasténání a začnu se v křesle zmítat, když se snažím ovládnout svůj blížící se orgasmus.

„Teraz prestaň, ruky na kolená," řekneš a odejdeš někam z pokoje.

Podívám se nešťastně na svého čuráka, jak se bezmocně zmítá ve vzduchu.

Postavíš se za mé křeslo a začneš se smát při pohledu na mého rudého lesknoucího se čuráka: „Ja som vedela, že toto bude sranda.“

Pak už jen vidím šátek, který se blíží k mým očím, aby mé vidění ponořil do černé tmy. Dáš si záležet, abych ke mě nepronikla ani kapka světla.

Chytneš mě za ruku a kousek mě odvedeš postavit se někam do prostoru.

Začneš mi rozepínat moji košili a já se ani nehnu, když se tvé ruce začnou dotýkat mé obnažené hrudi. Svižně mě zbavíš i zbytku mého oblečení a nezapomeneš mě párkrát plácnout přes zadek.

Přestože nic nevidím, cítím na sobě tvůj pohled, jak si prohlížíš mé nahé tělo stojící před tebou s tyčící se kládou.

„Od teraz máš zakázané mať na sebe akékoľvek oblečenie, ak sme sami. Takto sa mi páčiš viac,“ řekneš potichu kousek od mého ucha. I ve tvém hlase již slyším vzrušení.

Chvíli se nic neděje a já jen nedočkavě stojím.

Škubnu sebou, když ucítím špičku tvého jazyka, jak mi slízává kapičky šťávy unikající z mého žaludu.
Ani se nehnu, když mě tvůj jazyk začně jemně hladit po mé zmučené chloubě. Citím zoufalé škubání svého čuráka jako odpověď na tvé něžné dráždění.

Pak mě obemkneš svými rty a já vydám dychtivý sten způsobený tím sladkým pocitem. Sténám,když mě začneš dychtivě sát. Citím roztoucí vzrušení a cítím, že se opět blížím ke hraně orgasmu.

Sténám a ty mě dál udržuješ pouze na hraně bez šance se udělat a přitom by stačilo jen pár rychlých pohybů tvoji rukou. Ale ty mě pouze dál saješ a dáváš si pozor, abych i nadále byl ve tvé moci tak blízko a zároveň tak daleko od výstřiku do tvých úst, který by mě osvobodil.

Nedokážu stát rovně a mé tělo se začne chvět.

Tvé rty mě opustí, ale tvá pravá ruka obejme můj penis u kořene. Drtíš mě svoji rukou, když se začne pomalu pohybovat směrem k žaludu. Vytlačíš tím ze mě další kapky mého vzrušení, které hbitě slízneš jazykem, než mě opět necháš jen stát v temnotě.

Slyším tvé kroky opět opouštějící pokoj, ve kterém jsem.

 „Chutnáš dobre, kocúrik,“ řekneš s úsměvem, když se vrátíš.

Vnímám, jak mi krev tepe v mém přirození, které je stále tvrdé jako skála.

Chytneš mě mezi nohama a odvedeš mě za něj do druhého pokoje.

Strčíš do mě a já spadnu na postel, která byla za mnou. Pořád jsem ponořený do tmy a nic nevidím.
Všimnu si pohybů postele jak na ni vylezeš. Vím, že jsi nade mnou a brzy ucítím jemnou vůni tvé kundičky, kterou jemně otřeš o můj nos.

Ani mě nemusíš pobízet, abych ji začal lízat.

Přitlačíš ji proti mě a tvá ruka si najde opět můj penis, aby jej mohla začít pomalu honit.

Nadšeně lížu tvoji mušličku a poštěváček zatímco mě tvá ruka opět přivádí pomalu k pokraji orgasmu.
Ty začneš také sténat díky dotykům mého jazyka a něcháváš mě užít si pořádně chuť svých milostných šťáv, které mi roztíráš po obličeji tím, jak proti mě tlačíš svoji už také nadrženou kundičku.

Tvé prsty se nemilosrdně zaměří na dráždění mého žaludu a ještě víc proti mě přitlačíš svoji pánev, když se pod tebou začnu zmítat zadržovanou slastí. Divoké pohyby mého těla ti ještě více pomáhají přiblížit se k vlastnímu orgasmu. Už se těšíš, až se uděláš na mém obličeji a dopřeješ si ten sladký pocit, který mě neustále odepíráš a dál odepírat budeš.

Tvrdě sevřeš můj penis a tvé tělo se zachvěje v prvním orgasmu. Křeče ti prochází celým tělem a napíš náš se. Já tě nevidím, ale slyším, jak si to užíváš zatím co mě drtíš ve své ruce. A pak jen těžce dosedneš zpět na moji tvář a můj nos naplní vůně tvého orgasmu.

Necháš mě, ať tě ocistím svým jazykem zatím, co pokračuješ v jemném a pomalém dráždění. Cítím jak i ze mě vytéká šťávička a dokážu si představit, jak ti stéká po tvých prstech.

Zvedneš se a citím, jak se postel prohne kousek vedle mě, když opět dosedneš.

Slyším, jak otevíráš víčko.

Konečky tvých prstů se dotknou mého žaludu a já ihned poznám chladivý dotyk gelu, který se brzy rychle promění v pálení.

Vtíráš mi obsah lahvičky do mého penisu a ještě než skončíš, citím jakoby si jej ponořila do ohně. To dráždivé pálení je na pokraji snesitelnosti a o to silnější, že jsem oslepený a každý dotyk vnímám intenzivnějí. Nemluvě o tom, že jsi použila opravdu velké množství.

Pořád mi po něm pomalu přejíždíš rukou a já sténám pod tvými dotyky. Nemůžu myslet na nic jiného než jak moc se chci udělat.

Znovu mě opustíš a místností se začnou nést hlasité melodie reggaetonu.

Vyskočíš zpět na postel a rozkročíš se nade mnou.

Tvé prsty jemně obemknou můj penis, aby jej navedly ke vstupu do tvé lasturky. Začneš třít můj žalud proti svým pyskům a poštěváčku a já stále sténám vydrážděn tím dotykem i gelem, kterým si mě namazala.
I ty si všimneš vzrušivého pálení, jak se zbytky gelu, který se nevztřebal přenesou na tebe a tvůj poštěváček, což způsobí, že mi začneš ještě víc třít o svůj klitoris.

Citíš jak tě tvůj knoflík pálí, ale strašně tě to vzrušuje, až na mě nedočkavě dosedneš celá. Moje tělo se zachvěje tím pocitem, jak prvně pronikám do hlubin tvé vlhké kundičky a roztahuji ji.

Chvíli se ani nehneš a jen si užíváš, jak tě vyplňuji a zbytky gelu se vtírají z mého penisu do tvé kundy, která tě také začně přijemně pálit a donutí tě jemně se pohybovat se mnou uvnitř.

Brzy začneš kroutit svoji pánví v rytmu reggaetonu, který já už i přes jeho hlasitost stejně dávno nevnímám. Dokážu se soustředit jen na ten oheň nyní uvězněný ve tvé kundičce a cítím, jak celé mé tělo se chvěje v rozkoši.

Chtěl bych tě vidět, jak na mě sedíš, ale stále jsem jen ponořený do tmy...

A noc je stále mladá pro tvého kocúrika...

Žádné komentáře:

Okomentovat